РОЛЬ ОБРАЗНЫХ ФРАЗЕОЛОГИЗМОВ В ХУДОЖЕСТВЕННОМ ТЕКСТЕ - Дүкембай, Г. Н. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Көркемдік мәтінінің экспрессивтік мәнерлеушілік құралдар ретінде берілген мақала фразеологизм бейнелеушілігін қарастырады.