КОЛИЧЕСТВЕННЫЙ МЕТОД В ИССЛЕДОВАНИИ МЕТАФОРИКИ ПУБЛИЦИСТИЧЕСКОГО ДИСКУРСА* - Калкабекова (Аманжолова), Д. Б. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Қазақстандағы орыс тілді публицистикалық дискурстың метафоралығы талданған, концептуалдық метафораны қарастыруға арналған зерттеу материалдары жинақталып, кейіптеу мәнді метафораларының сипаттамасы берілген.