КОНЦЕПТ И КОНЦЕПТУАЛИЗАЦИЯ - Сейдахметова, Р. Г.; Базылова, Б. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада концепт когнитивті ерекшеліктерінің күрделі кешені ретінде қарастырылады.