СӘТТІҒҰЛ ЖАНҒАБЫЛОВ ШЫҒАРМАЛАРЫНДАҒЫ КЕҢЕСТІК САЛТАНАТ КӨРІНІСІ - Жеткізгенова, Ә. Т. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье подвергнуты анализу хвалебные песни народного поэта Саттигула Жангабылова.