СОВРЕМЕННЫЙ РОМАН КАЗАХСТАНА ПЕРИОДА НЕЗАВИСИМОСТИ - Кусаинова, М. Ю.; Ибраева, Ж. Б.; Балашова, Д. Н. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Осы мақалада қазақ еліміздің тәуелсіздік алған кезеңінен бастап әдебиетте романның жаңа стиль және жанр пайда болу мәселесі қарастырылған. Осымен қатар қазіргі әдеби шығармалар авторларының жүйелік, кеңістік-уақыттық проблемаларын шешу әдістері көрсетіл- ген.