РЕЗУЛЬТАТЫ ТЕСТИРОВАНИЯ И АНАЛИЗ ПРАВДОПОДОБНОСТИ ДИСТРАКТОРОВ (ПО СУБТЕСТУ ЧТЕНИЯ) - Кузембекова, Ж. Ж. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада тест тапсырмаларының нәтижелері мен дистракторлардың шынайылылықтарына талдау жүргізілген.