ON THE USE OF ILR STANDARDS FOR TESTING OF KAZAKH LANGUAGE COMPETENCE IN READING COMPREHENSION - Kuzembekova, Zh. Zh. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазақ тілінде оқылым бөлігі бойынша тест тапсырмаларын дайындау үшін ILR стандарттарына сүйенудің жолдарын қарастырады.