ҚАЗАҚ ТІЛІ САБАҚТАРЫНДА ОЙЫН ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ӨЗЕКТІЛІГІ - Омарова, Б. А. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Автор статьи рассказывает об актуальности применения игровых технологий на уроках казахского языка.