ABOUT THE PROBLEM OF ORTHOGRAPHIC CODIFICATION OF KAZAKH TOPONYMS IN RUSSIAN SPEECH - Aksholakova, A. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада тәуелсіз Қазақстан қабылдаған мемлекеттік ономастикалық жұмыс тұжырымдамасының, оған негізделген ономастикалық жұмыстардың негізгі қағидаты, бүгінгі күннің міндеті – ұлттық болмысымызға сай ономастиканы қалыптастыру, елді мекен атауларының орыс тіліндегі транскрипциясын нақтылау сияқты мәселелер қарастырылады.