ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ИССЛЕДОВАНИЯ КОММУНИКАТИВНЫХ ВОЗМОЖНОСТЕЙ ЭМОЦИОНАЛЬНО-ЭКСПРЕССИВНОЙ ЛЕКСИКИ - Зуева, Н. Ю. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Тілдік амалдардың ішінде эмоционалды-экспрессивті лексика ерекше орын алады, өйткені ол ғана барлық экспрессивті-импрессивті қасиеттерге ие. Бұл оған бағынқы тілдік амалдың қызметін атқаруға көмектеседі.