ПРИЧИНЫ ПРОНИКНОВЕНИЯ ИНОЯЗЫЧНЫХ ЗАИМСТВОВАНИЙ В КАЗАХСКИЙ ЯЗЫК - Исмайлова, Н. А. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада шет тілді кірме сөздердің қазіргі қазақ тіліне енуі, лингвистикалық және экстралингвистикалық себептері мен кедергілері қарастырылады.