МЕТАФОРА КАК СРЕДСТВО СОЗДАНИЯ ОБРАЗА РОССИИ В ПОЛИТИЧЕСКОМ ДИСКУРСЕ КАЗАХСТАНА - Лизунова, А. А. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл жұмыста Қазақстанның баспасөз материалдарында Ресейдің бейнесі саяси метафоралардың сараптама жасалған. Метафоралар қоғамдағы қоғамдық – саяси бағасы ретінде жүйеленіп берілген.