ОСОБЕННОСТИ УПОТРЕБЛЕНИЯ ТЮРКСКОЙ АНТРОПОНИМИКИ В ХУДОЖЕСТВЕННЫХ ПРОИЗВЕДЕНИЯХ Г.К. БЕЛЬГЕРА - Марчевская, Е. И. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Аталған мақалда қазақ жазушысы Герольд Карлович Бельгердің көркем мәтіндеріндегі түрік антропонимдері қызметінін кейбір мысалдары қарастырылған.