СПОСОБЫ ПЕРЕВОДА АНГЛОЯЗЫЧНЫХ ТЕРМИНОЛОГИЧЕСКИХ СЛОВОСОЧЕТАНИЙ С ДЕФИСНОЙ ОРФОГРАФИЕЙ - Махметова, Д. М. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада сөз тіркесітердің арасында сызықша бар, тексеріліп ағылшын тілден орыс тіліне аудару әдістердің артықшылықтарымен кемшіліктері көрсетілген. Грамматикасы әр-түрлі сөз тіркестер ағылшын тілінен орыс тіліне сөз жасау әдісімен аударылған.