ПРАГМАТИЧЕСКАЯ ПАРАДИГМА ПРОЦЕССА УСВОЕНИЯ ВТОРОГО ЯЗЫКА. - Ошакбаева, Ж. Б. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада екінші тілді меңгеру кезіндегі прагмати- калық парадигманың моделі қаралады.