ПРАГМАТИЧЕСКИЕ ПАРАМЕТРЫ ПРОЦЕССА УСВОЕНИЯ ВТОРОГО ЯЗЫКА - Ошакбаева, Ж. Б.; Карпыкбаева, А. С. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада екінші тілді меңгеру процессіндегі прагматикалық параметрлері қарастырылды.