ЭКСПРЕССИВНО-СТИЛИСТИЧЕСКАЯ ОКРАСКА ЛЕКСИЧЕСКИХ СИСТЕМ - Сапарбаева, А. М. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Cөздер таңдауда оның стилистикалық ерекшелiктерi, экспрессиялық түске бояуды да есепке алу керек. Егер сөздер стилдi тиiстiлiктiң есепке алуы және экспрессиялық түске бояусыз пайдаланылса, (сәйкессiздiк) стилистикалық сәйкес келмеушiлiк пайда болады.