ПЕРЕХОДНОСТЬ В ЯЗЫКАХ КАК УНИВЕРСАЛЬНОЕ И ЗАКОНОМЕРНОЕ ЯВЛЕНИЕ. - Рысбай, Б. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада тілдік құбылыстардың бір-біріне ауысу мəселесі, əсіресе сөз таптары тұрғысынан қарастырыл- ғандығы сөз болады. Сонымен қатар орыс ғалымдардың тілдердегі ауысу құбылысына қатысты əртүрлі пікірлері талқыланады.