ВНУТРЕННЯЯ ФОРМА ИДИОМ И НАЦИОНАЛЬНО-КУЛЬТУРНАЯ СПЕЦИФИКА ИХ МОТИВИРОВАННОСТИ. - Сагинтаева, А. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада идиомалардың ішкі формасы жəне олардың уəжделуінің ұлттық-мəдени ерекшелігі қарастырылган.