СТРАТЕГИЯ ПИСАТЕЛЯ-БИЛИНГВА В ФОРМИРОВАНИИ ТОЛЕРАНТНОГО МЕЖКУЛЬТУРНОГО ДИАЛОГА. - Туксаитова, Р. О. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Берілген мақалада А. Алимжанов пен С. Санбаев жазушылар- билингвистердің стратегиялық бағыттылығы мен төзімділік ұлтаралық диалог проблемалары зерттелген. Осыған байланысты зерттеу жұмыстары мəтіндердің билингвистикалық ерешеліктерін табуына бағытталған жəне авторлық стратегиясын жүзеге асыру мүмкіндігін туғызады. The problem connected with strategic trend of bilingual writers in particular A.Alimzhanov and S.Sanbayev in the formation of tolerant intercultural dialogue is considered in the given article. Accordingly the investigation was focused on the revealing of bilingual features of the text promoting author’s strategy realization.