Образ произведений Джека Лондона в казакском языке - Bolat А Tunkyer А (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2019)
Бұл Мақалада Джек Лондон шығармаларының қазақ тіліне аударылу жайы қарастырылады. Лондон шығармаларын қазақ аудармашылары жасаған тәржіма нұсқалары жеке-жеке сараланып, аударманың эквиваленттілігі көрсетіледі. Сонымен қатар жазушы туындысының ерекшелігі мен аударманың мағыналық дәлдігін талдау барысында салыстырылып сараланады.