Прима қобызда ойнауға үйретудің музыкалық-педагогикалық кейбір аспектілері. Некоторые музыкально-педагогические аспекты обучения игре на кобыз-прима. - Rakymzhan А. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада прима қобыз мектебінде шебер орындаушыларды қалыптастыру үшін оқытудың қазіргі педагогикалық-психологиялық бірқатар аспектілерінің маңызы туралы жазылған. В данной статье рассматривается роль некоторых музыкально-педагогических аспектов в обучении прима кобызистов.