ТӨЛЕУ КӨБДІКОВ ПОЭЗИЯСЫНЫҢ ДЕНІ ОНЫҢ ЛИРИКА САЛАСЫНДАҒЫ ШЫҒАРМАЛАРЫ - Таттимбетова, К. О. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье рассмаривается разнобразие тем лирических произведений в творчестве поэта Толеуа Кобдикова.