ДИСЦИПЛИНЫ ЯЗЫКОВОГО ЦИКЛА: ПРОТИВОРЕЧИЯ СИСТЕМЫ ОБУЧЕНИЯ - Салханова, Ж. Х. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазіргі заманға сай тəсілдер жəне жолдамалар, орыс тілін оқытуға арналған бағдарламалар талданады. Автор тілдік ағартудың жетіспейтін нəтижелігі, оның үйлеспеушілігінде екенін сендіреді. Оқытудың сəттілігін анықтайтын коммуникативтік мақсаттар ең маңызды болып табылады.