ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ИЗУЧЕНИЯ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ЯЗЫКА И КУЛЬТУРЫ - Сабитова, З. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада мəдениет ақпаратындағы тілдік бірліктерді білдіретін тіл мен мəдениет арақатынас мəселелері қарастырылады.