МОНОПРЕДИКАТИВНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ С ОБОБЩЕННО-ЛИЧНЫМ ЗНАЧЕНИЕМ - Сыздыкова, Г. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада жалпылама-жеке сөйлемдерді беретін орыс тіліндегі мақалалардағы себеп-салдар қатынасын білдіретін мəселелер қарастырылған.