РАЗРАБОТКА ТЕСТОВЫХ ЗАДАНИЙ ПО СУБТЕСТУ ЧТЕНИЯ (ПО ДЕСКРИПТОРАМ ILR) - Кузембекова, Ж. Ж. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазақ тіліндегі тілдік құзыреттілігін бағалауға арналған оқылым негізіндегі тест тапсырмалары үшін мəтінді таңдаудың қағидалары қарастырылады.