ҰЛЫЛАРҒА ТƏН ОРТАҚ ОЙ (Батыс жəне шығыс əдеби байланыстары негізінде) - Мамбетов, Ж. О. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
----------------------------------------------------