КОГНИТИВНАЯ СПЕЦИФИКА ЯЗЫКОВОЙ ИНТЕРПРЕТАЦИИ ЗНАНИЙ - Болдырев, Н. Н. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада когнитивтік әрекет ретінде тілдік талдау түрлері мен функциялары қарастырылған. Талдаудың құрылымы мен ерекшелік сипаты тиісті концептілер мен категорияның құрылымы мен мазмұнын анықтайды, олар болымсыз категориясын талдау мысалында көрсетілген.