НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ ИСТОРИИ РАССМОТРЕНИЯ КОНЦЕПТА ВЕЖЛИВОСТЬ - Нургожина, Шолпан (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Автор өз мақаласыңда лингвистикада ғы сипайлық концептісінің пайда болу мәселелерін, сондай-ақ оның дискурстық сипаттарын қарастырады.