СТРУКТУРА И СПЕЦИФИКА СОЦИОЛИНГВИСТИЧЕСКОГО ПРОСТРАНСТВА МНОГОЯЗЫЧНОГО РЕГИОНА - Шовгенин, А. Н. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада көптілді аймақтың социо-лингвистикалық кеңістікте әлеуметтік институттарда анықталатын тілдің қызметі қарастырылған