ҚАЛМАҚ РЕСПУБЛИКАСЫНДА ТҰРАТЫН ҚАЗАҚТАР ТІЛІНДЕГІ ӘДЕБИ ТІЛДЕН ШАЛҒАЙ ҚОЛДАНЫЛАТЫН ДИАЛЕКТИЗМДЕ - Тасымов, А. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В этой статье расматривается лексика диалектов казахский диаспоры, проживающий в Калмыкии.