ЖАНРОВЫЕ ОСОБЕННОСТИ ЛИТЕРАТУРНОГО ПОРТРЕТА - Базылова, Б. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада әдеби портрет жанры қазіргі әдебиеттанудағы күрделі проблема ретінде қарастырылады.