АНКЕТИРОВАНИЕ МАГИСТРАНТОВ - Досыбаева, Г. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасында магистратураның дамуы АҚШ мемлекетімен салыстырмалы түрде көрсетіледі.