ПРОСТРАНСТВО БЫТА В ИЗМЕРЕНИЯХ ВЕЧНОСТИ - Джаламова, Ж. Б. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада М.М.Пришвинниң шығармашылық тәжiрибесiн зерттеуге арналған.Тақырыптың өзектiлiгi жазушының ХХ ғасырдағы әлемдiқ әдеби процестигi алатын орның және оның кiтаптарының философиялық-эстетикалық проблематикасын бүгiнгi күн тұргасынан зердеулеуменайқындалады.