THE “MULLAH NASRADDIN” LITERARY SCHOOL IN THE MIRROR OF THE IRANIAN LITERATURE - Gaseemi, Ebraheem (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада ХХ ғасыр басында Азербайжанда қалыптасқан «Насреддин Молданың» әдеби мектебі және оның иран әдебиетіне тигізген ықпалы туралы жазылған. Автор иран әдебиеті мен «Насреддин Молда» журналының әдеби байланыстарын тоқталған.