АВТОБИОГРАФИЗМ ХУДОЖЕСТВЕННОЙ ПРОЗЫ Д.Ф. СНЕГИНА - Какишева, Н. Т. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Дмитрий Снегиннің шығармаларындағы автобиографиялық фактілері мен ерекшеліктері қарастырылған, көптеген повестілердегі оқиғалардың автор өміріндегі оқиғалармен ұқсастығы белгіленген.