ЗАИМСТВОВАНИЯ КАК ЛИНГВИСТИЧЕСКИЙ ФЕНОМЕН (Американизмы) - Ахметова, М. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақала ағылшын тілінің кірме сөздері жайында. Кірме сөздер: бір жағынан адамдардың (күнделікті, табиғи) халықаралық қарым-қатынасы әсерінен өзгеруі ретінде қабылданады, екінші жағынан ағылшын тілі әсерінен орыс әдеби тілінің ластануы болып қабылданады.