ОСНОВНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗНАКА И СИМВОЛА - Ахмет, Ш. Б. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақала қазақ және қытай тілдеріндегі белгі-символика жүйесін зерттеудің жан-жақты аспектілерін қарастырады.