ФРАЗЕОСЕМАНТИКА РУССКОГО И КАЗАХСКОГО ЯЗЫКОВ - Байшукурова, Г. Ж. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Mақалада қазақ, орыс тілдеріндегі фразеосемантика мәселесі қарастырылады. Автор лексикадағы семантикалық қатынастардың тип-терін көрсетеді.