КӨРКЕМ ШЫҒАРМАДА ЖЕРГІЛІКТІ ТІЛ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІНІҢ УӘЖДІ-УӘЖСІЗ ҚОЛДАНЫЛУЫ - Есенова, Қ. Е. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье рассматриваются местные особенности языка, колорит одной местности, который помогает увидеть истину.