К ОБОСНОВАНИЮ ПОНЯТИЯ ПАССИВИЗАЦИИ СЛОВАРНОГО СОСТАВА В ПЕРЕХОДНЫЙ ПЕРИОД ИСТОРИИ РУССКОГО ЯЗЫКА - Койлыбаева, С. С. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада қазіргі заманда орыс тілінің динамикалық процесстері қарастырылады. Айрықша ауыспалы кезеңді тілінің дамуында пассивизация көрінісі байқалады.