МИФОЛОГИЗАЦИЯ ОБРАЗА МИРА: КАЗАХСКО-РУССКИЕ ЗООМОРФИЗМЫ - Сансызбаева, С. К. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада мифологияның қазақ және орыс тілдеріндегі көрінісі жануарлар атауының материалында қарастырылған.