ЛИНГВОПРОТОТИП КАК ОСНОВА ФОРМИРОВАНИЯ РЕЧЕВОГО ИМИДЖА - Шамычкова, О. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Лингвистикалық имиджиология қазіргі таңдағы жаңаша қалыптасқан пән, концептуальді кеңістік. Зерттеу мақаласында лингвопрототип имиджтің негізі ретінде суреттеледі.