ШЕТ ТІЛІН ҮЙРЕНУ БАРЫСЫНДАҒЫ ОҚУШЫНЫҢ ЫНТА ЖІГЕРІН АРТТЫРУ ЖОЛДАРЫ - Молдабаева, К. Е. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье говорится о мотивации при изучении иностранного языка.