МУЛЬТИМЕДИЙНЫЕ ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА - Шарипова, З. А. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада дәріс, жаттығу және педагогикалық құралдар мен лабораториялық сабақтарды өткiзу әдiстемесін көрсетеді. Қолданылатын әдістемелеріне байланысты (5-әдіс) студенттердің әдістемелік дәрежесі белсенді бола отырып, дербестік белсенділігі артады.