A COMPARATIVE CRITICAL ANALYSIS OF ARTICLES ON “CULTURA IN FOREIGN LANGUAGE TEACHING” - Ma, Yakup Doganay (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл жерде автор тіл және мәдениет, шетел тілін оқытудағы мәдениеттің маңызы арасындағы байланысты салыстыра отырып талдау жасаған. Автор оны критикалық салыстырмалы анализ жасай отырып жазған. Ол осы саладағы әр түрлі пікірлердің қалыптасқаны жайында шешімге келді. Бірақ ол пікірлердің де ортақ бір жерде түйіскенін айтады. Бұл жұмыста тіл және мәдениеттің қажеттілігі, және мәдениеттің қолданылуынсыз шет тілінде мәдениетаралық қатынастың толық еместігі анық көрсетілген.