КОНЦЕПТ «ГРЕХ» В НАЦИОНАЛЬНОЙ КАРТИНЕ МИРА (на материале разговорных и просторечных глаголов русского языка). - Юрьев, А. Н. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада орыс этносы əлемінің ұлттық көрінісіндегі«Күнə» концептісін құраушы элементі «Түршігудің» се-мантикалық өрісі сипатталады.