iBook’s Author немесе студенттердің білім сапасын арттыру жолдары. iBook’s Author или как увеличить качество знаний - AshirАшир, А. Zh. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Еліміздің технологиялық бағытта жеткен жетістіктеріне қарай отырып, алдағы уақытта білім алушыларға жасалған жағдайдың барған сайын жақсарып келе жатқанын байқауға болады. Себебі болашағымыздыңұрпағы заман талабына сай жылдам, әрі толық ақпараттандырылған білімге құштар. Осыған байланысты жазылған жұмыста қазіргі таңда білім алушыларды әрі қызықтыратын, әрі білім алуына көптеген септігінтигізетін, электронды оқулықтардың шыңына жеткен “iBooks Author” программалық бағдарламасы жайлы маңызды мағлұматтар қарастырылған. Бұл бағдарламаның маңыздылығы оны қолданудың жеңілдігі мен әртүрлі информацияны қамти алуында. Бұл университет оқытушыларына және мұғалімдерге өте тиімді бағдарлама болып табылады. Қарастырылған жұмыс, оқытушының білім алушылармен жұмысын қызықтыра отырып, әртүрлі суреттер мен видеороликтерді, тұсаукесерлерді, таблица мен схемаларды оқытып отырған кітабы арқылы жеткізе алады. В связи с технологическим развитием нашей страны, мы можем сказать, что для обучения создаются все возможные условия. Так как нынешнее поколение требует более быстрое и вполне информированное знание. Таким образом, в данном исследовании мы попытались показать пользу электронных книг и ее важность. Этаработа состоит из информации, достигшей великих вершин в области формирований электронных книг которая называется “iBooks Author”. Данная программа является приемлемой для преподавателей вузов иобучающих учреждений. Приемлемость ее в том, что она умеет собрать все в одно единое. Нехватка времени заставляет нас искать более быструю технологию. Программа “iBooks Author” в этой области выигрывает довольно успешно, поскольку работая со студентами мы тратим время на включения и переключения разных программ. А программа “iBooks Author”, создает книги, в которые входят видеоролики, рисунки, тесты, презентации, таблицы и схемы.