СИНТАКСИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ЗАГОЛОВОЧНЫХ КОНСТРУКЦИЙ ГАЗЕТНЫХ ТЕКСТОВ - Карашулакова, М. Ж. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазіргі газет мəтіндері атауларының синтаксистік ерекшіліктері қарастырылған.